Hotellet

Kryb i Ly Kros historie går tilbage til 1600-tallet og har tidligere været en del af Høneborg Slot. Den traditionsrige landevejskro ligger i et naturskønt område tæt på Lillebælt. Den romantiske indretning gør kroen til et yndet mål for fester og konferencer. Hotellet har 77 værelser, heraf 21 dobbeltværelser, 14 comfort dobbeltværelser, 15 enkeltværelser, 6 familieværelser, 19 twin værelser og 1 businessværelse samt 1 superior værelse. Hotellets restaurant laver traditionel dansk kromad.

Udflugtsmål

Hotellet er placeret i rolige omgivelser på landet mellem Fredericia og Kolding. Der venter et væld af oplevelser inden for kort afstand. Besøg f.eks. Madsby Parken i Fredericia, gå tur på volden i Fredericia eller tag på Bridgewalking på Den Gamle Lillebæltsbro.

Koldinghus er absolut et besøg værd. Det blev grundlagt midt i 1200-tallet og ombygget til slot midt i 1500-tallet. Det brændte ned til ruiner i 1808, men er i dag restaureret og indrettet til museum og er samtidig hjemsted for særudstillinger og kulturelle aktiviteter.